Ressurser

Mer enn skiltgravering

Vi har en moderne maskinpark som løser utfordringer innenfor mekanisk graverte og lasergraverte skilt. Med lang erfaring i produksjon av mimikk, mekanikk, preger og prototyper i aluminium, er dette også jobber vi utfører.

Programvare
Den grafiske programvare vi bruker håndterer filformater som DXF, DWG, HPGL, EPS, dette sikrer at jobbene blir satt opp med riktige mål og proporsjoner. Det er også mulig å importere punktgrafikkfiler som enten lasergraveres direkte eller vi vektoriserer jobbene.

Graveringsmaskinene
På våre tre-aksede graveringsmaskiner med arbeidsområde opp til 1500 x 3000mm lager vi graverte skilt i den størrelse du ønsker. Høyfrekventspindel gjør oss i stand til å til gravere i harde metaller raskt og med stor nøyaktighet. Vakuumbord er avgjørende når materialer skal holdes på plass under bearbeidelse og utskjæring.

Overflatebehandling
Vi leverer graverte logoer i flere farger ved å legge farge i gravyren. Produktene innenfor mimikk, mekanikk og flytskjema i aluminium leverer vi med den overflatebehandling som kunden spesifiserer, eksempler på dette er eloksering, alodinebehandling, surtek, pulverlakk og vanlig lakkering.

Punkskrift/Blindeskrift
Vi tilbyr en løsning med taktil merking som tilfredstiller mydighetenes krav. Derfor har vi investert i utstyr for produksjon av skilt med punktskrift/blindeskrift.

Laser
Lasergravering er en utmerket metode for merking av tag, men den har og mange andre bruksområder. Den kan merke på et stort utvalg av materialer samt benyttes til utskjering av materialer som akryl, tre, papp, osv.