Ressurser

MER ENN SKILTGRAVERING

Vi har en moderne maskinpark som løser utfordringer innenfor mekanisk graverte og lasergraverte skilt. Med lang erfaring i produksjon av mimikk, mekanikk, preger og prototyper i aluminium, er dette også jobber vi utfører.

graveringsmaskiner

Graveringsmaskinene
På våre graveringsmaskiner lager vi graverte skilt i den størrelse du ønsker. Høyfrekventspindel gjør oss i stand til å til gravere i harde metaller raskt og med stor nøyaktighet

Multicam
Vi kan med vår Multicam fresemaskin på 3000 x 2000 mm frese i mange forskjellige materialer. Vi freser i aluminium, messing og kobber. Den egner seg også utmerket til fresing i myker materialer som akryl, polykarbonat, PVC. og i treverk. Vil lager mye deler i aluminium til elektronikk  firmaer som de trenger i sin produksjon. Vi har også en god del produksjon av skilt og fasadedekor i skumet PVC og aluminium.

Folieproduksjon
Med vår Summa folieskjærer kan vi produser skjært folie.  Med vår HP latex printer kan vi printe på mange forskjellige medium fra ordinære printfolier og pp plast uten lim og på pvc duk.   Vi kan også kombinere og konturskjære det vi har printet . Vi lever  etiketter som advarselmerking produktmerking og kontrollmerker. Vi lager skilt etter kundens ønske, det kan være informasjonsskilt, parkeringsskilt.

Overflatebehandling
Vi leverer graverte logoer i flere farger ved å legge farge i gravyren. Produktene innenfor mimikk, mekanikk og flytskjema i aluminium leverer vi med den overflatebehandling som kunden spesifiserer, eksempler på dette er eloksering, alodinebehandling, surtek, pulverlakk og vanlig lakkering.

Hjelpemaskiner
Vi har et godt utvalg av hjelpemaskiner for klargjøring og ferdigstilling av produktene våre. Det kan nevnes  boltepresse, platesaks, sandblåsekabinett og piggsveiseapparat.

Laser

Laser
Lasergravering er en utmerket metode for merking av tag, men den har og mange andre bruksområder. Den kan merke på et stort utvalg av materialer samt benyttes til utskjering av materialer som akryl, tre, papp, osv.